Menu
Your Cart

Attention: You must login or create an account to view prices!

Stanozolol 10mg, 100tab

Stanozolol 10mg, 100tab
New
Stanozolol 10mg, 100tab

Handelsnamen: Winstrol, Winstrol-Depot

Chemische namen: Stanozolol

Routes: oraal en intramusculair

Halfwaardetijd: oraal: 8 uur / injecteerbaar: 1 dag


Stanozolol, gewoonlijk gevonden onder de naam Winstrol (oraal) en Winstrol Depot (intramusculair), werd ontwikkeld door Winthrop Laboratories in 1962. Winstrol is een derivaat van dihydrotestosteron, maar met grotere anabole eigenschappen en verminderde androgene eigenschappen. Winstrol is een algemeen verkrijgbare steroïde en erg populair bij bodybuilders vanwege de toename van vetvrije massa zonder toegevoegde oestrogene bijwerkingen zoals het vasthouden van water. Winstrol is beschikbaar als zowel oraal als injecteerbaar, waarbij het injecteerbare middel het meest wordt gebruikt in dierenartspraktijken. De injecteerbare oplossing wordt gewoonlijk aangetroffen als een suspensie op waterbasis die 50 mg steroïde per ml bevat. Winstrol is een van die verbindingen die een synergetisch effect hebben wanneer de orale en injecteerbare versie in dezelfde cyclus worden gecombineerd. Winstrol verlaagt de geslachtshormoonbindende globuline (SHBG) dramatisch. Zie ook het Proviron-profiel voor hoe het in plaats daarvan aan SHBG bindt. Als u beide verbindingen tegelijkertijd gebruikt, maakt u dramatisch een enorme hoeveelheid testosteron vrij om uw bloedbaan actief te laten circuleren. Hoe meer vrij testosteron, hoe beter de activiteit zal zijn. Winstrol wordt niet gearomatiseerd door het lichaam en er zullen dus geen oestrogene bijwerkingen optreden. Aangezien het vasthouden van water een bijwerking is van oestrogene activiteit, zal Winstrol een slank en gedefinieerd uiterlijk geven aan het lichaam.

Dit is vooral gunstig voor bodybuilders die zich voorbereiden op wedstrijden. Stanazolol is in de eerste plaats een anabole drug, maar men kan nog steeds androgene bijwerkingen ervaren, zoals een vette huid, acne, haaruitval en groei van gezichts- / lichaamshaar. De ernst van deze bijwerkingen zal echter aanzienlijk minder zijn dan wat kan worden verwacht van bijvoorbeeld Anapolon. Dit medicijn is matig veilig voor gebruik door vrouwen, zolang de doseringen binnen redelijke grenzen worden gehouden. Levertoxiciteit is een punt van zorg bij Winstrol, aangezien het molecuul c17-alfa-gealkyleerd was om te helpen de verbinding te deactiveren door de lever. Het gebruik van leverondersteunende supplementen zal het risico op leverschade echter aanzienlijk verminderen. Er is gesuggereerd dat Winstrol minder toxiciteit biedt dan de equivalente dosis dianabol. Het is belangrijk op te merken dat zelfs de injecteerbare versie van Winstrol hepatotoxisch is. De orale dosering varieert normaal gesproken van 20 tot 50 mg per dag. De injecteerbare wordt vaak gebruikt in een hoeveelheid van 50 tot 100 mg om de dag. Naalden van 21 gauge worden aanbevolen omdat de suspensie de fijnere naalden kan blokkeren terwijl de injectie plaatsvindt. De op water gebaseerde injectables zijn berucht omdat ze injectiepijn en zelfs abcessen veroorzaken. Om deze reden nemen sommige gebruikers hun toevlucht tot het drinken van de suspensie, de effecten hiervan zijn precies hetzelfde als het oraal innemen van tabletten of capsules. Winstrol moet worden gestapeld met andere steroïden voor het beste resultaat.

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

45.00€
  • Brand: Nexium
  • Model: Stanozolol tablets
  • Weight: 0.00kg

Available Options